Welkom bij Surrex ICT services

Selectie van onze klanten:

Bij Surrex realiseren wij al ruim een decennium onze droom.

Bij Surrex realiseren wij al ruim een decennium onze droom door in een stimulerende en uitdagende omgeving aan de toekomst te bouwen. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 2000 helpen wij onze opdrachtgevers veranderingen in de eigen bedrijfsvoering en IT huishouding te realiseren, door het managen van IT gerelateerde verandertrajecten of door het inrichten en aansturen van complexe IT projecten en programma’s. Daarnaast adviseren wij organisaties die de sturing van technisch en/of organisatorisch complexe projecten willen uitbesteden.

Project- en programmamanagement

Projecten op het gebied van de informatievoorziening grijpen direct in, in de processen van organisaties. Dat maakt dat IT-projecten vaak ook organisatieveranderingsprojecten zijn. Deze veranderingen gaan vaak samen met aanbesteding van diensten en systemen van de (IT) organisatie. Wij helpen onze klanten om grip te krijgen op dergelijke aanbestedingen, beslissingen en vergelijkingsprocessen.

Automatisering van beheertaken

IT draagt niet alleen bij aan efficiëntie verhoging van de business, maar ook aan eigen efficiëntie verhoging. Door de evolutie van IT worden de beheertaken steeds beter en sneller uitgevoerd. Surrex helpt haar klanten met de inrichting van ketenmonitoring, identificeren van te automatiseren beheertaken, uitvoeren van automatische taken en robotiseren van correctieve maatregelen.

Ontwikkelen van Self-service Portalen

Surrex helpt de organisaties met het inrichten van servicemanagementprocessen, serviceverzoeken en de automatisering van het geheel in een integrale tooling. Daarnaast helpen wij de IT beheerorganisaties met het verder professionaliseren van hun dienstverlening. Hoewel wij veel kennis en ervaring hebben met Microsoft producten, beperkten wij ons niet tot een specifiek platform.

2015 © SURREX ICT services BV